keskiviikko 2. joulukuuta 2015

muutoksia


3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Toki tää ei oo sun kaikista tuorein piirros ja siksi varmaan vähän vanhaa juttua, mutta halusin silti sanoa: Ei todellakaan tarvi potea huonoa omaatuntoa omasta huonosta olosta, joka syntyy, vaikka kaikki olisi ulkoisesti ihan hyvin! Masennus ei aina välitä pätkääkään ympäröivistä olosuhteista. Välillä voimavarat voivat käydä nollissa tai mielekkyys ja motivaatio vain haihtuvat jonnekin, vaikka eläisi todella hauskaakin aikaa ja löytäisi iloakin. Kun on paha olo niin sit vaan on ne tunteet päällä, eikä se oo yhtään vähemmän aitoa tai vähemmän oikeutettua kuin sellainen paha olo, joka syntyy läheisen kuolemasta tai traumasta. On erossakin käsiteltävää pitkäksi aikaa.

  Masennuksen kokemusta on muutenkin vaikea jakaa tai selittää toisille ja se voi olla jopa tavallista vaikeampaa, jos ei pysty itselleenkään tarkasti osoittamaan mistä se johtuu, joten on kiva ja hyvä asia kun kerroit. Mulle tuli tästä päivityksestä sellainen olo, että kas, joku muukin kokee näitä joskus.

  Pidän sun värivalinnoistas ja pehmoisesta piirtojäljestäs. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamaluus miten tällanen kommentti on mennyt kokonaan multa ohi! :<

   Näinhän asia juuri onkin ja suurimmaksi osaksi sen tiedostankin. Siellä syvyyksissä sitä on vaan erittäin hankala joskus itelleen uskotella. Ite oon aina analysoinu ja tulkinnu paljo ja siks ehkä turhauttaa jos en osaa heti päätellä mistä tääki tunne nyt johtuu. Eikä tosiaan olla yksin näiden tunteiden kanssa, valitettavasti, mutta onneksi.

   Kiitos, tää oli arvokas kommentti. :)

   Poista

tänne voi jättää tarinoita, ajatuksia ja kivoja blogeja. ♥